Un părinte a forțat intrarea într-o grădiniță din Galați. Educatoarele au sunat la 112

0
Publicat:

Un bărbat, părinte al unui copil, a făcut scandal într-o grădiniță din orașul Galați. El a forțat intrarea într-o grădiniță, iar educatoarele au sunat la 112. Polițiștii l-au amendat cu 1000 de lei și i-au făcut dosar penal.

Educatoarele au sunat la 112 FOTO: ARHIVĂ, Adevărul
Educatoarele au sunat la 112 FOTO: ARHIVĂ, Adevărul

Poliția Galați a fost sesizată telefonic miercuri, 8 martie, prin intermediul Serviciului Național Apel Unic de Urgență 112, cu privire la faptul că în interiorul unei grădinițe cu program prelungit, situată în municipiul Galați, pe strada Universității, un bărbat ar provoca scandal.

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Galați au stabilit că este vorba despre un bărbat, cu vârsta de 37 de ani, din municipiul Galați, tatăl unui copil care frecventează cursurile acestei grădinițe. Acesta a provocat scandal deoarece dorea să își ia fiul mai devreme.

„În timpul scandalului, bărbatul i-a adresat cuvinte și expresii jignitoare unei educatoare din cadrul grădiniței și a deteriorat o încuietoare de la ușa de acces în interiorul clădirii, fiind rupt zăvorul ce era aplicat pe ușa de tip termopan”, a transmis Poliția Galați.

Bărbatul a primit amendă în valoare de 1.000 de lei pentru adresarea de cuvinte și expresii jignitoare. Totodată a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de tulburarea ordinii și liniștii publice, cercetările fiind preluate de polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară.

Joi, 9 martie, el a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați și a fost dispusă măsura controlului judiciar față de acesta pentru o perioadă de 60 de zile.

Două persoane rănite într-un accident 

Tot în municipiul Galați, pe bulevardul Marea Unire, a avut loc joi, 9 martie, un eveniment rutier, în urma căruia două persoane au fost rănite.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au stabilit că un bărbat, cu vârsta de 71 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe artera mai sus menționată, având direcția de deplasare dinspre prelungirea străzii George Coșbuc către strada Saturn, într-o curbă la dreapta a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat, cu vârsta de 28 de ani, din Șivița, județul Galați.

„După producerea evenimentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului autoturismului, precum și a unui copil minor, cu vârsta de 10 ani, pasager pe bancheta din spate. Cei doi au fost transportați la spital pentru investigații medicale de specialitate și au rămas internați”, a anunțat IPJ Galați. 

La testarea alcoolscop a bărbatului de 28 de ani, rezultatul a fost negativ. Din cauza leziunilor suferite, bărbatului de 71 de ani nu i s-a putut face testarea alcoolscop, însă la spital i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Galaţi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri