Mesajul emoţionant al unui copil pentru ucraineni: „Din puţinul meu, vreau să vă fac o bucurie şi vouă! Totul va fi bine!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Este mesajul unui băieţel din Galaţi, scris din toată inima, care însoţeşte o cutie de donaţii pentru ucrainenii care şi-au abandonat casele, fugind din calea războiului.

Un mesaj scris de un copil din Galaţi a impresionat o lume întreagă după ce a fost postat pe Facebook de preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea.

„Din puţinul meu, vreau să vă fac o bucurie şi vouă! Totul va fi bine! Cu drag, Gabriel! Pace!!!”, a scris Gabriel.

Mesajul a fost găsit printre sutele de cutii cu donaţii făcute de gălăţeni, de către voluntarii Asociaţiei pentru Salvare, Recuperare şi Ajutor Umanitar Galaţi – SRAU, care de aproape o săptămână ajută fără întrerupere sutele de femei, copii, tineri şi bătrâni din Ucraina care au fugit din calea războiului.

”Îţi mulţumesc, Gabriel! Şi le mulţumesc şi părinţilor tăi! Vă mulţumesc, dragi voluntari pentru tot ceea ce faceţi!”, a scris preşedintele forului deliberativ judeţean din Galaţi pe pagina personală de Facebook.

mesaj emotionant copil ucraineni FOTO Costel Fotea

FOTO Costel Fotea/pagina personală de Facebook

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

LIVE TEXT | O săptămână de război în Ucraina. Noi negocieri ruso-ucrainene ar urma să aibă loc în această după-amiază. Prima rundă, de luni, a fost un eşec

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Tentativă de lichidare a lui Zelenski, dejucată. Rusia scoate submarinele nucleare sub pretextul unor exerciţii. Agresorul a pierdut iniţiativa tactică

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite