„Let's do it... Galaţi”. Punctul de întâlnire a fost stabilit la Mc'Donalds, sâmbătă, la ora 9.00

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Voluntarii au strâns gunoaiele în saci de unică folosinţă. Foto: Adevărul
Voluntarii au strâns gunoaiele în saci de unică folosinţă. Foto: Adevărul

În ediţiile anterioare ale proiectului, voluntarii gălăţeni au reuşit să strângă peste 20.000 de saci cu resturi aruncate aiurea de concetăţeni.

Mişcarea Let’s do it! a luat naştere în 2008, în Estonia, când voluntari din toată ţara s-au adunat într-o singură zi, pentru a-şi curăţa propria ţară.

În 2013, dupa trei ani consecutiv, cel mai mare proiect de implicare socială, din România, dă startul celei de-a 4-a ediţii a Let’s do it, Romania!

Zeci de ţări din întreaga lume se aliniază pentru a lupta împotriva gunoaielor şi a nepăsării celor din jur.  Menit să tragă un semnal de alarmă, dar să şi ajute mediul înconjurător, proiectul a devenit deja o tradiţie în România, implicit în Galaţi.

Ca de fiecare data, Asociatia pentru Ecologie S.O.S. – Pro Natura, organizatorul evenimentului in judetul Galati invita voluntarii doritori să spună şi anul acesta stop gunoaielor in data de 28 Septembrie, pe platforma de lângă McDonalds, ora 09:00, urmand a se deplasa apoi in mod organizat pe malul Dunarii intre Zona Libera si Zatun  (zona „La Scurta” – zona frecventată de iubitorii de gratare în aer liber dar şi de pescari deopotrivă).

În cei trei ani de Lets do it! în Galaţi, peste 10.000 de voluntari au strâns mai mult de 20.000 de saci de gunoi din zonele vizate, aducând un impact pozitiv în societatea gălăţeană, fapt ce dorim să-l permanentizăm, pentru a avea un judeţ cât mai curat.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite