Voluntarii vor face curăţenie în şapte oraşe şi 56 de comune din judeţul Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Voluntarii arădeni vor face curat, sâmbătă, 28 septembrie 2013, în 316 locaţii din şapte oraşe şi 56 de comune, în cadrul campaniei naţionale „Let’s Do It, Romania!” 2013, parte a mişcării internaţionale „Let’s Do It, World!”.

Cu ajutorul voluntarilor, organizatorii îşi propun să ridice gunoaiele din toate locurile identificate deja în judeţul Arad. Toate materialele necesare acţiunii vor fi puse la dispoziţie de către organizatori şi vor fi împărţite înaintea demarării acţiunii de curaţenie. La Arad, pentru al treilea an consecutiv, Asociaţia Efect Verde este coordonatorul judeţean al acţiunii.

„Pentru a participa la acest proiect voluntarii trebuie să se înscrie online sau pe email pentru a putea fi organizaţi în functie de localitatea de provenienţă. Participanţii vor fi asistaţi în permanenţă de către coordonatorii locali şi echipa asociaţiei Efect Verde Arad, care vor asigura implementarea proiectului în cele mai bune condiţii de siguranţă, şi de voluntarii Crucii Roşii Arad, care vor asigura primul ajutor”, a declarat Dan Paicu, preşedintele asociaţiei Efect Verde Arad.

În municipiul Arad acţiunea începe în Piaţa Avram Iancu unde la ora 8,30 se pot prezenta atât voluntarii care doresc să se înscrie cât şi cei înscrişi deja pentru a ridica materialele şi pentru a fi organizaţi în cele 36 de locaţii cu deşeuri identificate în jurul municipiului.

Pentru a facilita deplasarea voluntarilor vor fi utilizate 15 autocare puse la dispoziţie de partenerii proiectului. Pentru o bună desfăşurare a Zilei de Curăţenie Naţionala recomandăm tuturor participanţilor înscrierea pe site sau prin email şi participarea în grup cu mijloace de transport proprii.
Înscrierile pentru „Let’s Do It, Romania!” se fac aici: http://www.letsdoitromania.ro

http://www.efectverde.ro
efectverde@gmail.com
http://www.facebook.com/LetsDoItRO
http://apps.facebook.com/causes/causes/403155/ 

Vă mai recomandăm: Primăria din Vaslui face curăţenie în oraş cu ajutorul deţinuţilor

Peste 200 de elevi au participat la o acţiune de ecologizare pe Transalpina

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite