„Jack şi fasolea fermecată”, povestea săptămânii la Teatrul Gulliver. Lumea feerică a basmului se îmbină cu jocul actoricesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Teatrul Gulliver
Foto: Teatrul Gulliver

La Teatrul Gulliver, fiecare duminică reprezintă un nou prilej de întâlnire cu cele mai îndrăgite şi fascinante poveşti. Incursiunea în minunata lume a imaginaţiei, înlesnită admirabil prin intermediul teatrului, începe la ora 10,30, iar săptămâna aceasta este dedicată poveştii  „Jack şi fasolea fermecată”.

Cunoscutul basm englezesc, în regia lui Daniel Stanciu, invită toţi spectatorii la o aventură inedită, o evadare din cotidian, lansând provocarea de a îndrăzni să urcăm pe vrejul fermecat al fanteziei. Mai mult decât atât, Jack ne învaţă nevoia de implicare şi  asumare a propriului destin, precum şi importanţa păstrării vii a simţului umorului şi a imaginaţiei, ce pot transforma totul într-o sărbătoare.

În „Jack şi fasolea fermecată" arta animaţiei, jocul actoricesc şi tehnica modernă se îmbină sugestiv, oferind un spectacol inedit şi plin de culoare. Scenografa Daniela Drăgulescu reuşeşte să îmbine remarcabil lumea feerică a basmului cu cea a scenei, iar regizorul Daniel Stanciu dă viaţă şi vivacitate unor personaje care fac deliciul copiilor. În distribuţie îi regăsim pe actorii Adina Ariton, Eduard Şişu, Nicole Lungu şi Aurelian Iorga.

Biletele pentru spectacol se pot achiziţiona online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, cu 45 de minute înainte de începerea reprezentaţiei, în limita locurilor disponibile. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite