Curs de „fantomodele“, sâmbătă, la Teatrul Naţional „Nae Leonard“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectacolul începe la ora 18,00, iar preţul unui bilet este 21,6 lei. Regia este semnată de Paul Buţă, fiind o adaptare după textul umoristului Petronel Vizitiu. Coregrafia este realizată de Edi Stancu, cunoscut publicului pentru contribuţia la spectacolul TV „Dansez pentru tine”.

Sâmbătă, 25 ianuarie 2020, de la ora 18,00, scena Teatrului Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard” va găzdui o nouă prezentare a spectacolului muzical de divertisment „Curs de Fantomodele”, regizat de actorul Paul Buţa.

Textul savuros aparţine gălăţeanului Petronel Vizitiu, iar coregrafia este realizată de binecunoscutul coregraf Edi Stancu, colaborator al mai multor televiziuni româneşti (printre altele, a asigurat coregrafia spectacolului „Dansez pentru tine”, de la Pro TV). 

Scenografia îi aparţine Lăcrămioarei Dumitraşcu, un artist constănţean, premiat la festivalul de comedie de la Galaţi, cunoscută  pentru inventivitatea sa şi realizările deosebite pe scena Teatrului Dramatic gălăţean şi la alte teatre din ţară. 

Spectacolul îmbină stiluri muzicale diferite, de la burlesc la folclor, de la musical la funk-jazz, reuşind să surprindă prin dinamism, energie şi noutate.

Actuala echipă a revistei va aduce o nouă viziune interpretativă asupra spectacolului prin evoluţiile actorilor: Florentina Andronic, Adina Lazăr, Viorica Mărăndici, Andrei Ardeleanu, Paul Buţa, Costel Donose, Alexandru Tatu şi a soliştilor: Cristina Isabela Ionaşcu, Mariana Pisică, Irina Popa, Cristina Vasopol şi Anton Mihail, împreună cu baletul teatrului şi orchestra revistei sub conducerea dirijorului Nicolae Mantu.

Preţul biletului pentru acest spectacol este de 21,6 lei. Biletele pot fi achiziţionate online la www.blt.ro/curs-de-fantomodele sau de la casieria de bilete a Teatrului (0236.465.599), în intervalul orar afişat pe site-ul www.naeleonard.ro sau pe pagina oficială de Facebook a instituţiei. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite