Incident grav pe bacul Galaţi-Tulcea: un bărbat a murit după ce a sărit de pe feribot

0
0
sursa: Arhiva
sursa: Arhiva

Un incident grav a avut loc luni, 15 august, pe bacul care face legătura între Galaţi şi Tulcea.  Un bărbat murit după ce a sărit în Dunăre de pe feribot.

Luni, 15 august, jurul orei 15:00, prin apel la numărul unic de urgenţă 112, a fost solicitată intervenţia autorităţilor în localitatea I. C. Brătianu pentru căutarea unui bărbat de 38 de ani. Acesta a dispărut în Fluviul Dunărea, după ce a sărit de pe bacul ce efectuează curse între localitatea I.C Brătianu- Galaţi.

 La locul intervenţiei s-au deplasat salvatorii Secţiei de Pompieri Măcin cu o ambarcaţiune RIB şi un echipaj SMURD care, împreună cu colegii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, prezenţi faţa locului cu un elicopter SMURD, şi un echipaj de poliţie au efectuat căutări.

„După aproximativ trei ore, trupul bărbatului a fost găsit în apele Dunării, scos la suprafaţă şi predat autorităţilor competente”, a anunţat ISU Tulcea.

 Din păcate, bărbatul nu prezenta semne vitale, fiind declarat decesul acestuia.

Poliţia va începe o anchetă în acest caz.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Guvernul alocă 450 de milioane de lei pentru susţinerea fermierilor afectaţi de pandemie. Ce condiţii trebuie să îndeplinească beneficiarii

Cultivatorii de cartofi ar putea primi în acest an un sprijin financiar de 200 de euro/ha. Ce presupune proiectul publicat de Ministerul Agriculturii

Mai multe - Galaţi

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite