Încep înscrierile pentru programul Erasmus la Universitatea ”Dunărea de Jos”. Unul dintre criteriile de selecţie a candidaţilor este testul de limbă străină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 22 octombrie–4 noiembrie 2018 se va derula înscrierea studenţilor din orice an de studii, cu excepţia celor din anul I, care doresc să beneficieze de mobilităţi Erasmus+ de studii în semestrul al doilea al anului universitar 2018-2019.

Şedinţa de informare despre programul Erasmus+ şi despre selecţia candidaţilor va avea loc în data de 30 octombrie 2018, la ora 14.00, în Sala Senatului Universităţii (corpul U, strada Domnească nr. 47).

Testul de limbă străină (engleză/franceză) va fi susţinut în data de 6 noiembrie 2018, la ora 14.00, în aceeaşi sală. Pentru mai multe detalii privind calendarul, formularele de înscriere, criteriile şi procedura de selecţie, studenţii interesaţi pot consulta pagina web a Biroului Erasmus (www.ugal.ro/relatii-internationale/programul-erasmus), pagina de Facebook: @erasmusudjg, sau pe Instagram: erasmus_udjg.

Pentru înscriere, studenţii interesaţi pot trimite un e-mail la adresa erasmus@ugal.ro sau pot suna la numărul 0756 063 672.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite