Imagini emoționante: „nașii și „părinții” adoptivi din Elveția și-au vizitat „finii” necuvântători din România VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întâlnire de suflet. „Nașii” și „părinții adoptivi de la distanță” ai câinilor, pisicilor, măgarilor, caprelor și oilor din adăpostul SUST-Ajutați-l pe Lăbuș au venit de la sute de kilometri distanță, tocmai din Elveția, să petreacă o săptămână împreună.

„Părinții adoptivi” din Elveția, în România FOTO: Susy Utzinger Stiftung für Tierschutz - SUST
„Părinții adoptivi” din Elveția, în România FOTO: Susy Utzinger Stiftung für Tierschutz - SUST

Este vorba de 21 de „părinți adoptivi” la distanță ai câinilor, pisicilor, măgarilor și oilor ( de la ferma animalelor), care au venit de departe, tocmai din Elveția, pentru a-și cunoaște „copiii”. 

Nu a fost doar o simplă întâlnire. Timp de o săptămână, „părinții adoptivi” au muncit în adăpost, cot la cot cu muncitorii. Au ajutat la curățarea țarcurilor, au dat cu lopata, au reparat țarcurile, au periat și tuns oile, cățeii. 

Întâlnire de suflet între ”nași” și căței FOTO: Susy Utzinger Stiftung für Tierschutz - SUST
Întâlnire de suflet între ”nași” și căței FOTO: Susy Utzinger Stiftung für Tierschutz - SUST

Printre nașii care au venit special la Galați este și Mario. L-a adoptat de la distanță pe Dina, un cățel din adăpostul de animale, iar recent a venit să-l cunoască. „Dina locuiește cu alți aproximativ 5.00 de câini și pisici la adăpostul de animale SUST Galați din România. Cu contribuțiile lor regulate, Mario și mulți alți proprietari de animale asigură o viață protejată și sigură animalelor domestice”, scriu reprezentanții Fundației Susy Utzinger, pe Facebook.

Anna a venit și ea în România pentru a-și vizita cele patru animalele adoptate de la distanță.  „Le-a vizitat personal de mai multe ori și a reușit să facă o poză cu modul în care donațiile ei sunt folosite la fața locului. Datorită contribuțiilor, animalele de la adăpostul SUST se bucură de o viață protejată. Nu trebuie să se teamă de foame sau frig, primesc afecțiune și îngrijiri medicale ori de câte ori au nevoie”, susțin reprezentanții fundației.

Datorită „nașilor”, părinților adoptivi” și fundației Susy Utzinger din Elveția, 300 de câini, peste 100 de pisici din adăpost, dar și animalele la fermă beneficiază de tot confortul. 

  Întâlnire de suflet între ”nași” și măgăruși FOTO: Susy Utzinger Stiftung für Tierschutz - SUST
Întâlnire de suflet între ”nași” și măgăruși FOTO: Susy Utzinger Stiftung für Tierschutz - SUST

„O săptămână de lucru captivantă, minunată, emoționantă, bogată în muncă, cu oameni și animale grozave în care inima mea a crescut mult, s-a terminat. Am deja o mulțime de gânduri toată săptămâna despre munca voluntară la adăpostul de animale de către Fundația Susy Utzinger pentru Bunăstarea Animalelor - SUST din Galați”, a  scris o voluntară, pe Facebook.

De asemenea, în cadrul Spitalului Animalelor Orfane din Galați, proiect marca fundației elvețiene Susy Utzinger, au fost sterilizate sute de animale. 

„A fost o săptămână cu multă emoție, îmbrățișări, dar și multă muncă. Și asta deoarece părinții adoptivi au muncit în adăpost, ajutând la curățarea țarcurilor, au dat cu lopata, au reparat țarcurile și au periat și tuns oile, cățeii. Peste 300 de câini și 100 de pisici au fost tratați împotriva paraziților. Au fost castrate și sterilizate 469 de animale. Sunt oameni dedicați animalelor, implicați, care ajută în mod constatant și dezinteresat animalele din adăpost. Mulțumim nașilor și, în mod special, lui Susy Utzinger Stiftung für Tierschutz, fără de care nimic din toate acestea nu s-ar putea realiza”, ne-a declarat Corina Grigore, administrator la Ajutați-l pe Lăbuș.

Inaugurat în martie 2016, personalul medical de la Spitalul Animalelor Orfane a salvat mii de animale bolnave, accidentate, la limita dintre viață și moarte.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite