Galaţiul iese marţi în stradă. Sfârşitul de săptămână a fost liniştit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gălăţenii se organizează pe Facebook pentru o nouă ieşire în stradă. "România se trezeşte - a doua revoluţie" este numele evenimentului care anunţă marţi noi proteste la Galaţi. Weekendul s-a dovedit a fi un pas înapoi privind numărul celor care au ieşit în stradă.

Puţin peste 30 de gălăţeni au ieşit duminică seara în faţa Prefecturii pentru a protesta. Mulţi dintre cei prezenţi în stradă au declarat că au venit în această locaţie doar pentru a stabili mai multe detalii vizavi de evenimentul pe care îl pun la cale pentru seara de marţi. "Presiunea strazii trebuie sa continue. Iar noi, noi toti nu ne vom opri nicio secunda din a ne cere drepturile care ni se cuvin! Nu este doar revolutia tinerilor, este revolutia tuturor romanilor, a celor de aici si a celor de peste hotare! Impreuna, si numai impreuna vom reusi sa-i inlaturam pe cei care, de mai bine de 25 de ani, ne fura si pamantul de sub picioare, obarsia pe care..altii o plang de dor, de peste granite!", au scris gălăţenii pe reţeaua de socializare. „Acum ne-am întâlnit pentru a pune la punct, în primul rând, lista de revendicări. Trebuie să ştim pentru ce ieşim în stradă. Avem mai multe obţiuni. Ne gândim la reducerea numărului de parlamentari la 300, la eliminarea imunităţii parlamentare, cei condamnaţi pentru fapte de corupţie să nu mai poată exercita funcţii publice şi multe altele. Acum pregătim lista, oamenii trebuie să ştie de ce ies în stradă”, ne-a declarat Mădălina, organizatoarea protestului de marţi seară.

Luni seara nu este programat niciun protest în faţa Prefecturii. Gălăţenii vor ieşi în stradă în jurul orei 17.00 doar pentru a împărţi fluturaşi care să promoveze acţiunea "România se trezeşte – a doua revoluţie", care va începe marţi, la ora 19.00, la Disco VIP. Deja au confirmat participarea peste 260 de gălăţeni iar alţi 400 s-au declarat interesaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite