Furtuna şi grindina au făcut prăpăd la Galaţi: zeci de copaci căzuţi şi numeroase străzi inundate VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O ploaie torenţială de aproximativ un sfert de oră a făcut prăpăd, joi, în Galaţi şi împrejurimi. Furtuna a pus la pământ zeci de copaci şi mai multe străzi au fost inundate.

Reprezentanţii ISU spun că au primit zeci de apeluri din partea gălăţenilor care au solicitat intervenţia autorităţilor.

Echipele Primăriei au intervenit pentru a elibera canalizările înfundate şi a muta copacii rupţi de pe stradă, case şi maşini.

Din raportările de până acum, sunt 100 de copaci doborăţi pe străzi sau peste maşini. Circa 50 de autoturisme au fost avariate sau chiar distruse după ce arborii au căzut peste ele.

"Intervin forţe MAI, jandarmi, pompieri şi vor interveni toată noaptea pentru că nu prea avem ajutor şi din partea administraţiei locale. Din partea Primăriei au intervenit 2 echipe până acum. Sunt circa 100 de copaci căzuţi, 50 de maşini avariate, unele distruse. A plouat şi cu grindină circa jumătate de oră", a declarat prefectul de Galaţi.

Conform sursei citate, străzile municipiului s-au inundat, apa ajungând şi chiar depăşind nivelul bordurilor.

De asemenea, centrul Galaţiului s-a blocat în timpul furtunii, la fel şi drumul spre Vama Giurgiuleşti, unde s-au format cozi de TIR-uri, după ce şoseaua a fost blocată de doi plopi masivi.

Localitatea Piscu este nealimentată cu curent electric din cauza vântului, în timp ce, în municipiu, cea mai afectata de furtună este zona Micro 39-Micro 40.

Galati pomi cazuti FOTO Meteoplus

FOTO Meteoplus

Galati pomi cazuti FOTO Meteoplus

 FOTO Meteoplus

GalaţiPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite