Cum s-a răzbunat un bărbat pe nevastă după ce femeia a obţinut un ordin de protecţie împotriva lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 35 de ani a fost reţinut sub acuzaţiile de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie, violare de domiciliu şi distrugere, urmând să fie propus astăzi la arestare preventivă.

Miercuri, 10 iunie, în jurul orei 13.00, o femeie, de 28 de ani, din comuna Lieşti, a sesizat poliţiştii Postului de Poliţie Lieşti cu privire la faptul că, în dimineaţa aceleiaşi zile, soţul său, de 35 de ani, ar fi pătruns fără drept în curtea locuinţei, încălcând măsurile dispuse prin ordinul de protecţie emis de Judecătoria Lieşti.

”În continuare, acesta ar fi folosit o sticlă de diluant pe care a găsit-o în curtea locuinţei, incendiind autoturismul victimei. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă şi au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie, violare de domiciliu şi distrugere”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de joi, 11 iunie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Lieşti cu propunere de arestare preventivă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite