Flashmob spectaculos la Castelul de Lut din Porumbacu de Sus. 100 de români au dansat hore şi sârbe FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cursanţii au dansat hore şi sârbe din sudul Moldovei, spre încântarea celor prezenţi la Castelul de Lut FOTO Dans Popular Galaţi
Cursanţii au dansat hore şi sârbe din sudul Moldovei, spre încântarea celor prezenţi la Castelul de Lut FOTO Dans Popular Galaţi

Momentul special a fost organizat de Şcoala Dans Popular Galaţi şi a marcat două sărbători de suflet ale românilor: Ziua Iei şi Ziua Drapelului Naţional. La finalul flasmob-ului, participanţii au întins un drapel imens.

Renumită pentru flashmob-uri de dans popular care au impresionat fie prin numărul mare de participanţi, fie prin locaţii sau coregrafii, şcoala Dans Popular Galaţi a surprins încă o dată. 

GALERIA FOTO FLASHMOB

O sută de cursanţi îmbrăcaţi în ii şi cămăşi tradiţionale au dansat în curtea Castelului de Lut din Porumbacu de Sus (judeţul Sibiu).

Valea Zânelor a răsunat preţ de câteva minute de hore, sârbe şi jocuri populare din sudul Moldovei. La final participanţii au întins un drapel imens, marcând astfel două sărbători de suflet ale românilor: Ziua Iei şi Ziua Drapelului Naţional.

Momentul a fost imortalizat cu drona de către Ştefan Andrei (360 Degrade), dar şi de turiştii aflaţi în vizită la castel. În luna mai a acestui an, aceeaşi şcoală de dans popular din Galaţi a organizat la Mamaia prima ediţie a Congresului Naţional al Şcolilor de Dans Popular din România.

Evenimentul s-a evidenţiat printr-un flashmob de dans pe malul mării, în jurul aceluiaş drapel uriaş întins pe nisip. De la Marea Neagră la Valea Avrigului, cursanţii pasionaţi ai şcolii sub îndrumarea profesorului coregraf Virgil Tăbuş, duc peste tot prin ţară jocurile populare din judeţul Galaţi.

FOTO Dans Popular Galaţi

Flashmob Castelul de Lut FOTO Dans Popular Galati 3

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Cunoscuţii coregrafi care au organizat primul congres naţional al şcolilor de dans popular românesc FOTO

Tânăra învăţătoare din Vrancea care pune pe masă harta educaţiei şi scoate copiii la joc

GalaţiPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite