Drumuri blocate în județele Galați și Brăila, din cauza ninsorii viscolite. Localități fără energie electrică VIDEO

0
Publicat:

Zăpada viscolită de noaptea de vineri spre sâmbătă, 27/28 ianuarie, a a dus la blocarea traficului pe unele drumuri din județele Galați și Brăila. Zeci de localități au rămas fără energie electrică.

În județul Galați, sâmbătă, 28 ianuarie, la ora 7.00, se înregistrează blocaje pe DN 25 între localităţile  Tudor Vladimirescu şi Vameş, dar şi în localitatea Independenţa unde sunt autocamioane care au derapat şi blochează traficul. Pe DN 24D, în localitatea Cuca sunt cinci maşini derapate care blochează traficul.

„Pe toate drumurile din județul Galați se circulă în condiții de iarnă. Pe DJ251G Vîrlezi - Corni - Valea Mărului și DJ 242 E Băneasa - Roșcani - se restricționează traficul pe ambele drumuri. Se intervine pentru deszăpezire. Se aplică restricții punctual pentru asigurarea intervenției utilajelor de deszăpezire. Pe DN24 D și pe DN25 traficul rutier este de asemenea, îngreunat”, a anunțat IPJ Galați.

În județul Brăila, pe toate drumurile naționale se circulă în condiții de iarnă. Potrivit ISU, începând cu ora 7.00 a fost restricționat traficul rutier cu masa totală maxim admisă peste 7,5 tone pe toate drumurile naționale din județ. Pe DN 22 - Grădiștea traficul este blocat în totalitate către județul Buzău.

Restricție de tonaj pe DN22  FOTO: Directia Regionala de Drumuri Buzău
Restricție de tonaj pe DN22 FOTO: Directia Regionala de Drumuri Buzău

Sunt mai multe drumuri județene blocate: DJ 203 – Ulmu – Făurei – Jirlău – Galbenu;DJ 203 A – Galbenu - Vișani – Câineni Băi; DJ 203 T -  Jirlău – Vișani.

De asemenea, 19 localități nu sunt alimentate cu cu energie electrică. Sunt afectați 5.000 de locuitori din așezările: Odăieni, Chioibășești, Chichinețu, Berlescu, Perișoru, Târlele Filiului, Ionești, Batogu, Comăneasca, Urleasca, Țepeș Vodă, Movila Miresii, Esna, Gemenele, Găvani, Avântul, Rămnicelu și Horia. Pentru remedierea avariilor, se intervine cu patru echipe ale Electrica Brăila.

„La ora 2.00, echipajul SMURD din cadrul Gărzii de intervenție Făurei a preluat o femeie gravidă din localitatea Jirlău care a fost predată în siguranță la Făurei echipajului Serviciului de Ambulanță Județean Brăila care a transportat-o la maternitatea brăila. Pentru siguranța gravidei, pe timpul misiunii ambulanța SMURD a fost însoțiță de un utilaj al Primăriei Jirlăi, ATPVM-ul și șenilata 8x8 ale ISU Brăila”, au mai transmis reprezentanții ISU Brăila.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite