Două mașini, un BMW și un FIAT, au ars ca o torță într-o parcare din Galați. Care este cauza incendiului VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incendiu puternic într-o parcare din orașul Galați. Două mașini, un BMW și un Fiat, au ars ca o torță din cauza unui scurtcircuit. Cele două autoturisme au fost distruse în proporție de 98% și de 40%, au anunțat pompierii.

Incendiul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, 24-25 ianuarie 2024, într-o parcare din orașul Galați.

Pompierii au fost chemați să intervină pe parcursul nopții pentru lichidarea unui incendiu care izbucnise într-o parcare din orașul Galați. Două mașini erau cuprinse de flăcări, iar pompierii au reușit să oprească extinderea incendiului.

Mașina a ars ca o torță FOTO: ISU Galați
Mașina a ars ca o torță FOTO: ISU Galați

Cele două autoturisme, un BMW și un Fiat, au ars în proporție de 98% și de 40%, au transmis pompierii, au anunțat pompierii. 

Mașina a fost distrusă în incendiu FOTO: ISU Galați
Mașina a fost distrusă în incendiu FOTO: ISU Galați

Reprezentanții ISU Galați au stabilit și cauza probabilă a incendiului. Este vorba despre un scurtcircuit la compartimentul motor al unei mașini. Flăcările s-au extins apoi la mașina din vecinătate. 

Un șofer beat a ambalat motorul până i-a luat foc mașina

O mașină a luat foc zilele trecute după ce un șofer din Suceava a ambalat motorul până i-a luat foc mașina. Conducătorul auto era atât de beat încât polițiștii nu l-au putut testa cu etilotestul.

Un bărbat de 58 de ani din comuna suceveană Udești s-a urcat la volan într-o stare de ebrietate atât de avansată, încât a ambalat motorul până i-a luat foc mașina, care a fost apoi complet distrusă de flăcări.

Potrivit IPJ Suceava, o persoană a sunat sâmbătă, 19 ianuarie 2024, la 112, pentru a anunța că o mașină Ford arde, iar un echipaj ISU Bucovina Suceava, alături de pompierii primăriei, s-au deplasat la fața locului, unde au stins incendiul.

Polițiștii au aflat de la cel care a sunat la 112 că proprietarul mașinii s-a urcat la volan și a ambalat motorul atât de tare, încât i-a luat foc autoturismul.

La vederea flăcărilor, bărbatul a coborât de la volan clătinându-se pe picioare, într-o stare vizibilă de ebrietate.

De altfel, bărbatul era atât de beat încât nici nu a putut să mai fie testat cu aparatul etilotest, fiind direct transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice.

În plus, polițiștii au descoperit că suceveanul avea și permisul de conducere anulat.

După stingerea incendiului, pompierii militari au stabilit ca sursă de aprindere efectul termic provenit de la toba de eșapament a autoturismului, acesta fiind distrus în totalitate.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite