Dispozitive de dezinfectare, donate de Combinatul siderurgic Liberty către Ambulanţă şi SMURD Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Livrarea dispozitivului de dezinfecţie la Ambulanţa Galaţi FOTO AM Galaţi
Livrarea dispozitivului de dezinfecţie la Ambulanţa Galaţi FOTO AM Galaţi

După cum spun părţile implicate în donaţie, aparatura asigură o dezinfectare eficientă a ambulanţelor şi a suprafeţelor cu care pacienţii intră în contact. În perioada următoare, încă un astfel de dispozitiv va fi achiziţionat pentru spaţiile interne din combinat.

Combinatul siderurgic LIBERTY Galaţi a a anunţat că a livrat, luni, două dispozitive de dezinfectare care vor fi folosite de personalul Staţiei de Ambulanţă şi de paramedicii din Galaţi.

Potrivit lui Dorian Dumitrescu, directorul de comunicare al companiei, kit-urile asigură o dezinfectare superioară a ambulanţelor şi altor suprafeţe cu care pacienţii ar putea intra în contact.

„Suntem aproape de toţi cei care lucrează în sistemul medical din Galaţi şi îi sprijinim în lupta lor contra noului coronavirus”, a declarat Bogdan Grecu, directorul general al LIBERTY Galaţi.

„Dorim să mulţumim partenerilor noştri de la LIBERTY Galaţi pentru acest ajutor. Echipamentele primite nu doar adaugă calitate actului medical pe care îl furnizăm, ci protejează într-o mai bună măsură pacienţii şi personalul nostru”, a spus, la rândul lui, dr. Mihai Polinschi, directorul Staţiei de Ambulanţă a judeţului Galaţi.

LIBERTY Galaţi a precizat că va mai livra un asemenea kit pentru SMURD Galaţi şi a achiziţionat încă unul pentru dezinfectarea unor spaţii interne din Combinat.  

GalaţiPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite