Detalii înfiorătoare despre cazul fetiței de 9 ani ucisă de mamă. Ce le-a spus femeia procurorilor VIDEO

0
Publicat:

Apar detalii cutremurătoare în cazul fetiței de 9 ani din Galați, ucisă în bătaie de propria mamă. Alexandra a fost bătută în mod repetat și arsă cu un aprinzător de aragaz cu flacără pe tot corpul.

WhatsApp Image 2024 02 01 at 09 52 16 jpeg

Femeia din Galaţi, care și-a omorât propriul copil, a fost reținută pentru 24 de ore, iar joi, 1 februarie 2024, va fi dusă dusă la instanță cu propunere de arestare preventivă. Ea le-a spus procurorilor că a comis fapta pentru că „s-a enervat”.  

Legiștii au finalizat raportul medico-legal și au stabilit că fetița a murit din cauza unor leziuni externe și interne extrem de grave. Copila a fost bătută crunt, iar apoi, i-ar fi dat patru pastile de Aspirină odată. Micuța avea vânătăi pe tot corpul și arsuri profunde, ea ar fi fost arsă cu un aprinzător de aragaz cu flacără. 

Bestia cu chip de mamă locuia cu cei trei copii, și cu fratele, cumnata și bebelușul acestora, într-un apartament închiriat din Galați.  

O rudă a acesteia a dezvăluit că obișnuia să-și bată copiii, îndeosebi pe fetița  9 ani, mai ales atunci când cumnata și fratele ei nu erau acasă. „Ea are crize, are handicap. O bătea tot timpul, cum prindea”, a spus o rudă a femeii. 

Nepăsarea a ucis o fetiță

La audieri au fost duși și fratele și cumnata femeii. Ei vor trebui să explice anchetatorilor de ce au asistat nepăsători la aceste violențe repetate și nu au luat măsuri, anunțând autoritățile. 

 Cele două surori ale Alexandrei, în vârstă 5 și 6 ani, preluate de Direcția pentru Protecția Drepturilor Copilului Galați, au și ele urme de violență pe corp. Ele sunt încă în stare de șoc și vor fi consiliate psihologic. 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați a deschis un dosar penal pentru omor calificat. Anchetatorii au cerut și o expertiza psihiatrică a mamei, deoarece sunt suspiciuni că ar avea anumite probleme psihice.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite