Tânărul ucis de cel mai bun prieten era tatăl unui băiețel. În ce stare a fost găsit criminalul din Slobozia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian, tânărul găsit mort, plin de sânge, pe o bancă, în Slobozia, era tatăl unui băiețel.  Bărbatul avut parte de un sfârșit cumplit, după ce a fost înjunghiat de cel mai bun prieten,  potrivit Antena 3

Adrian, tânărul ucis la Slobozia. FOTO Antena 3
Adrian, tânărul ucis la Slobozia. FOTO Antena 3

Adrian avea 36 de ani.

Primele informații arată că victima și agresorul se cunoșteau de multă vreme și erau chiar prieteni buni. Cei doi munciseră împreună în talia. Potrivit unor surse, în noaptea de 23 spre 24 ianuarie, între cei doi a izbucnit o altercație.

Tragedia care a urmat s-a petrecut în centrul orașului Slobozia, în zona Pieței Mari. Pe fondul conflictului, agresorul a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe Adrian, după care s-a făcut nevăzut. 

Adrian ar fi încercat să ceară ajutor. N-a reușit decât să ajungă până la o bancă din fața unui bloc, unde a și murit.

Trecătorii care l-au văzut au crezut că este o persoană fără adăpost, care doarme pe o bancă. Cineva a sunat, în cele din urmă, la 112.

Paramedicii chemați să intervină l-au găsit fără semne vitale, cu o plagă înjunghiată în zona toracică.

Criminalul, sub influența drogurilor

Echipajul medical n-a mai putut decât să constate decesul.

Poliția a pornit pe urmele ucigașului. Criminalul, un tânăr de 28 de ani, a fost prins de polițiști, iar cercetările sunt acum continuate de procurori.

Ucigașul se afla sub influența drogurilor când și-a ucis prietenul

Inclupatul i-a aplicat victimei o lovitură la nivelul hemitoracelui stâng. Moartea victimei a fost una violentă și a survenit din cauza hemoragiei interne și externe, din cauza unei plăgi tăiate. S-a dispus reținerea pentru omor iar pe 25 ianuarie a fost decisă arestarea preventivă pentru 30 de zile”, a explicat și Viorica Dinu, prim procuror al Parchetului de pe Lângă Tribunalul Ialomița, potrivit Antena 3.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite