Cum au reuşit doi hoţi să golească un depozit de canapele. Au furat bunuri în valoare de 42.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: Arhivă
sursa: Arhivă

Doi bărbaţi din Galaţi au fost reţinuţi de poliţişti, deoarece au furat dintr-un depozit canapele în valoare totală de 42.000 de lei. Ei vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Poliţiştii gălăţeni au fost sesizaţi, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că din depozitul unei societăţi comerciale au fost sustrase mai multe canapele.

În urma verificărilor, poliţiştii au identificat autorii furtului. Este vorba de doi bărbaţi, de 44 şi 34 de ani, ambii din municipiul Galaţi.

„Din cercetări a reieşit că cei doi ar fi forţat uşa de acces în depozit şi ar fi scos din funcţiune sistemul de supraveghere, sustrăgând opt canapele, în valoare totală de 42.000 de lei.

În urma unei percheziţii domiciliare, bunurile sustrase au fost găsite, prejudiciul fiind recuperat în totalitate”, a informat Poliţia Galaţi.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi, miercuri, 23 martie, Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Vă recomandăm şi: 

Un bărbat beat a adormit la volanul maşinii într-o intersecţie din Galaţi. A încurcat circulaţia aproape trei ore VIDEO 

Un poliţist de frontieră s-a urcat băut la volan şi s-a răsturnat pe un câmp, la ieşirea din oraşul Galaţi 

 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite