Bătaie într-un restaurant din Tecuci. Angajaţii au apăsat butonul de panică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: Arhivă
sursa: Arhivă

Patru bărbaţi au fost reţinuţi şi s-au ales cu dosar penal deoarece au provocat un scandal într-un restaurant din oarşul Tecuci, judeţul Galaţi. Angajaţii restaurantului au apăsat butonul de panică.

Incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, 6/7 martie, în jurul orei 00.45, într-un restaurant. Poliţiştii au fost sesizaţi de către dispecerul unei firme de pază, cu privire la faptul că, în incinta unui restaurant, din municipiul Tecuci, are loc un scandal, în care sunt implicate mai multe persoane.

Din primele verificări făcute la faţa locului, poliţiştii au stabilit că scandalul ar fi izbucnit în urma unei discuţii în contradictoriu purtate între doi bărbaţi, de 25 şi 29 de ani, pe care un al treilea ar fi încercat să o aplaneze.

În conflict s-ar fi implicat şi alţi trei bărbaţi aflaţi în restaurant, aceştia lovindu-se reciproc. Angajaţii restaurantului au apăsat butonul de panică, dar, până la sosirea agenţilor de pază, persoanele în cauză au părăsit locaţia.

„Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere. 

După efectuarea de activităţi investigative, i-au identificat pe cei şase bărbaţi care ar fi participat la scandal.

În urma probatoriului administrat, patru dintre aceştia au fost reţinuţi, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, în vederea dispunerii unei măsuri preventive”, a anunţat IPJ Galaţi. 

Vă recomandăm şi: 

Un bărbat beat a adormit la volanul maşinii într-o intersecţie din Galaţi. A încurcat circulaţia aproape trei ore VIDEO 

Un poliţist de frontieră s-a urcat băut la volan şi s-a răsturnat pe un câmp, la ieşirea din oraşul Galaţi 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite