Continuă defrişările ilegale din pădurile gălăţene. Poliţiştii au surprins alte trei persoane după ce tăiaseră zeci de copaci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Trei bărbaţi sunt cercetaţi pentru tăiere ilegală de arbori şi furt de material lemnos, după ce au fost depistaţi de oamenii legii când încercau să plece cu  o căruţă plină cu copaci tăiaţi dintr-o pădure din vecinătatea localităţii Nărteşti.

Pe 29 ianuarie, în jurul orei 18,00, poliţiştii postului de Poliţie Gohor au găsit, pe un drum comunal din localitatea Nărteşti, o căruţă încărcată cu material lemnos.

”La faţa locului, poliţiştii l-au depistat şi pe proprietarul acestuia, un bărbat de 49 de ani, din localitate, însoţit de alte două persoane. Bărbatul a declarat că nu deţine documente de provenienţă pentru cele 23 de trunchiuri de salcâm aflate în atelaj”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Poliţiştii au confiscat materialul lemnos şi l-au predat unui reprezentant al Ocolului Silvic Tecuci. Pe numele celor trei bărbaţi a fost deschis un dosar penal pentru tăiere ilegală de arbori şi furt de material lemnos.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite