Coadă la vaccinare pe platforma Şantierului Naval din Galaţi. Angajaţii Damen, imunizaţi cu Pfizer

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: C.M
sursa: C.M

Începând de luni, pe platforma Şantierului Naval Damen din Galaţi funcţionează un centru de vaccinare pentru angajaţii companiei şi familiile acestora. Centrul va fi deschis zilnic, timp de două luni. Imunizarea se face cu vaccin Pfizer.

Centrul de vaccinare din incinta Şantierului Naval Damen a fost deschis luni, iar până în acest moment 600 de angajaţi au anunţat că vor să se imunizeze. 

„Folosim vaccin Pfizer. Sperăm ca această campanie să mobilizeze cât mai mulţi angajaţi de pe platformă. Aproximativ 600 de angajaţi şi-au exprimat acordul pentru a fi vaccinaţi, iar cu tot cu membrii de familie, avem în jur de 1.000 de persoane. Noi sperăm ca procentul de vaccinare să ajungă cât mai mare să ajungem la aproximativ 2.000 de persoane. Până la această dată, nu au survenit reacţiii adverse”, a declarat Valentin Boldea, medic primar medicină de familie.

Centrul de vaccinare va fi deschis două luni, au anunţat reprezentanţii companiei. Pe platforma şantierului lucrează în jur de 2.500 de angajaţi. 

„Până în prezent, aproximativ 500 de angajaţi sunt deja vaccinaţi. Centrul de vaccinare va fi deschis două luni de zile, până când finalizăm rapelul, atât pentru angajaţi, cât şi pentru membrii de familie”, a precizat Eduard Radu, director de resurse umane Damen Galaţi.

Vă recomandăm şi:

   Mesajul tranşant al unui medic pentru cei care refuză să se vaccineze anti-COVID

Consultaţiile online, criticate de un medic: „Cum ar fi dacă pompierul te-ar ghida online cum să stingi focul care-ţi arde casa?”

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite