Cea mai populară şcoală de dans din România, la ceas aniversar. Mii de copii şi tineri s-au educat prin muzică şi dans

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Ignat, o cunoscută cântăreaţă şi coregraf, este cea care a dat viaţa visului numit Estrada Studio, o şcoală de dans care a câştigat în cei 11 ani de existenţă peste 100 de trofee naţionale şi internaţionale la dansuri moderne şi contemporane, folclor naţional şi internaţional, jazz dance, dansuri lirice, break dance şi street dance.

Gălăţeanca Andreea Ignat a reuşit să transforme ”o nebunie”, cum îşi numeşte şcoala de dans, într-unul din cele mai de succes proiecte educaţionale din România. A iniţiat şcoala de dans ”Estrada Studio” din dorinţa de a le oferi  copiilor muzică şi dans.

La 11 ani de la lansare, şcoala de dans din Galaţi este una dintre cele mai cunoscute la nivel naţional şi internaţional. De altfel, Estrada Studio a fost votată cea mai populară şcoală de dans din România în 2019.

Copiii şi tinerii învaţă dansuri moderne şi contemporane, folclor naţional şi internaţional, jazz dance, dansuri lirice, break dance şi street dance. În prezent, peste 200 de copii şi tineri, cu vârsta cuprinsă între 4 şi 20 de ani, sunt şcoliţi în stilurile amintite la Estrada Studio.                                

De-a lungul anilor, şcoala de dans coordonată de Andreea Ignat a obţinut peste 100 de trofee naţionale şi internaţionale la stilurile de dans amintite, la care se adaugă alte câteva zeci de competiţii câştigate la canto.

În 2019, la un concurs de dans susţinut la Viena (Austria), copii pregătiţi la Estrada Studio au câştigat toate secţiunile din concurs (majorete, street dance, dansuri tematice) şi, în final, marele premiu. Aceeaşi şcoală de dans pregăteşte de ani buni şi trupa de majorete care oferă reprezentaţii la toate meciurile de baschet şi volei care au loc la Galaţi.

”1 Mai 2009, ziua în care cel mai mare vis a devenit realitate. Generaţii de copii talentaţi au trecut pragul studioului de muzică şi dans Estrada Studio, au crescut şi s-au împlinit sub ochii mei. 11 ani de activitate, emoţie, energie pozitivă, răbdare, dedicare, efort, implicare 100%, iubire, lacrimi, reuşite, premii, vise, speranţe, realizări, apariţii TV, colaborări, muncă, perseverenţă, familie! Succesul este rezultatul implicării 100%”, ne-a declarat Andreea Ignat.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite