VIDEO Copiii au talent. Trei puşti au făcut senzaţie în show-ul de la Pro TV: „Nu mi-am închipuit că un copil la 11 ani poate să atingă un asemenea nivel“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sezonul 10 al show-ului „Românii au talent“ este sezonul copiilor talentaţi. Trei puşti cu vârste de 11 şi 13 ani au reuşit să impresioneze publicul şi juriul, în ediţia de vineri seară, cu numerele lor de dans, respectiv cântat.

Vineri seara, noi concurenţi au urcat pe scena show-ului de la Pro TV şi au impresionat publicul şi juriul cu aptitudinile lor şi cu abilitatea de a-şi transpune talentul în momente pline de emoţie şi energie. 

Este şi cazul lui Denis Ianoşi, în vârstă de 11 ani, din Drobeta-Turnu Severin. Puştiul a dansat în stil „robot“ şi l-a emoţionat chiar şi pe cel mai dur dintre membrii juriului, Mihai Petre.

 „Mi-ai adus aminte de Robo, unul dintre dansatorii mei favoriţi din zona asta. Eşti foarte talentat. Nici nu mi-am închipuit că un copil la 11 ani poate să atingă un asemenea nivel în zona asta. Eşti senzaţie! O să stau cu ochii pe tine mult timp în acest sezon, cred foarte mult în tine, mai mult decât îţi închipui“, i-a spus Andi Moisescu.

„Pe mine mă uimeşte precizia şi răbdarea lui şi felul în care reuşeşte să controleze mişcarea. Eşti foarte talentat şi te încurajez să continui cu dansul pentru că vei ajunge foarte mare“, i-a transmis Mihai Petre.

„Eşti fenomenal, eşti foarte bun“, i-a spus şi Andra.  

Alecsia Lăzărescu are 11 ani şi este din Bucureşti. Copila i-a emoţionat pe membrii juriului cu numărul ei de balet combinat cu dans contemporan.

„A fost atât de frumos încât mi s-a părut cel mai scurt număr de la Românii au talent“, a spus Andra.

„Baletul mi s-a părut întotdeauna o muncă de sisyph. Pentru că e foarte greu să începi de foarte mică şi să sari peste bucuriile copilăriei care ţi-ar lua alte ore. Pe deasupra eşti şi vei fi şi una dintre cele mai frumoase dansatoare“, i-a spus Florin Călinescu.

„Pe mine mă uimeşte maturitatea Alexiei şi a copiilor din aceeaşi categorie cu ea, adică foarte talentaţi şi extrem de maturi, dar şi fericiţi, cred eu. Pentru că nu e puţin lucru să-ţi descoperi o pasiune de la o vârstă atât de fragedă şi să îţi descoperi calea, drumul, până la urmă. Cred că ai multe şanse să ajungi una dintre cele mai bune balerine din lume, tocmai pentru că te-ai apucat de la 5 ani“, i-a spus şi Andi.

Copila a mers mai departe cu patru de „Da“.

Iulia Teleucă are 13 ani şi este din Republica Moldova. Ea a demonstrat că poate fi un artist complet şi a cântat, dar şi dansat pe scena de la „Romînii au talent“. 

„Iulia, ai tu doar 13 ani, dar eşti deja mare, să ştii. Ai un timbru plăcut care te ajută foarte mult, îţi stăpâneşti foarte bine vocea. Iar alternanţa asta între swing şi hip-hop a fost absolut delicioasă şi mi-a arătat abilităţile tale extraordinare“, i-a spus Andi Moisescu.

În plus, copila a mărturisit că vorbeşte 5 limbi: româna, rusa, engleza, franceza şi germana. Este interesată de muzică, dans, dar şi de matematică. 

„Mi se pare că este, de departe, cel mai bun sezon Românii au talent pe care l-am avut până acum“, a exclamat ulterior Andi Moisescu. 

Concurenţii care au reuşit să obţină cel puţin trei de „DA“ şi merg în următoarea etapă sunt: Denis Ianoşi, Andreea Secrieriu, Bogdan Branc, Formaţia Gabrilă din Dîmb, Duo Juggling ”Red Tango”, Olga Bulanovscaia, Andrei Pop, Alecsia Lazarescu, Mădălina Felea, Iulia Teleucă, Mariana Ulianovschi şi Air Trio Hexagon. 

Peste 2.4 milioane de telespectatori din întreaga ţară au urmărit spectacolul „Românii au talent“, iar în minutul de maximă audienţă de la 22:26, aproape 3.2 milioane de români au fost cu ochii pe această ediţie.

Vinerea viitoare de la 20:30, Românii au talent continuă cu o nouă ediţie din etapa audiţiilor. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite