Fată de 12 ani, din Pucioasa, fugită de acasă, găsită în Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
disparuta pucioasa

O fată de 12 ani din oraşul Pucioasa a fost dată dispărută, vineri, după ce nu s-a mai întors acasă. Ea a fost găsită în Prahova, informează IPJ Dâmboviţa.

"Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa desfăşoară activităţi de căutare a unei minore, de 12 ani, din oraşul Pucioasa, care astăzi, 7 mai, a plecat voluntar de la domiciliu şsi nu a mai revenit. Vasile Bianca-Maria era îmbrăcată cu pantaloni de culoare gri şi era încălţată cu pantofi sport de culoare albă", preciza IPJ Dâmboviţa.

Semnalmente: 1,63 m înălţime, aproximativ 55 de kilograme greutate, constituţie atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr şaten.

Ulterior, minora a fost găsită într-un alt judeţ.

"Minora a fost identificată de poliţişti pe raza localităţii Gornet, din judeţul Prahova. Din primele date se pare că nu a fost victima niciunei infracţiuni. Urmează să fie audiată în vederea clarificării tuturor aspectelor. Totodată, poliţiştii au contactat reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului", precizează IPJ Dâmboviţa.

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite