Două cadre medicale, bătute la Spitalul din Tecuci. Patru bărbaţi au provocat un scandal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: Arhivă
sursa: Arhivă

Două cadre medicale de la Spitalul din Tecuci, judeţul Galaţi, au fost lovite în urma unui scandal provocat de mai mulţi bărbaţi. Doi dintre ei au fost reţinuţi şi sunt cercetaţi pentru „lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

Scandalul a avut loc marţi, 1 martie  în jurul orei 19.00, la Spitalul Municipal Tecuci. Poliţiştii au fost sesizaţi, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că, în unitatea medicală, are loc un conflict în care sunt implicate mai multe persoane.

 La faţa locului, poliţiştii au identificat patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 26 de ani, care se manifestau violent şi care au fost conduşi la sediul Poliţiei.

În urma verificărilor, s-a stabilit că, în jurul orei 18.50, cei patru bărbaţi  s-ar fi deplasat la spital, întrucât unul dintre ei s-ar fi simţit rău, după ce ar fi consumat alcool. Aceşti au provocat scandal şi au lovit două cadre medicale.

„Poliţiştii i-au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 3 000 de lei, fiecare, pentru provocarea sau participare la scandal. Doi dintre aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a anunţat IPJ Galaţi.

 În cursul zilei de miercuri, 2 martie, persoanele în cauză vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Vă recomandăm şi: 

Un bărbat beat a adormit la volanul maşinii într-o intersecţie din Galaţi. A încurcat circulaţia aproape trei ore VIDEO 

Un poliţist de frontieră s-a urcat băut la volan şi s-a răsturnat pe un câmp, la ieşirea din oraşul Galaţi 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite