Aşteptând să se topească zăpada, trecem la ora de vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ora 3.00, de iarnă, devine ora 4.00, de vară. Foto: Adevărul
Ora 3.00, de iarnă, devine ora 4.00, de vară. Foto: Adevărul

În noaptea de sâmbătă spre duminică, ora 3.00 va deveni ora 4.00.  Drept urmare, vom dormi mai puţin, iar trenurile de noapte, aflate în circulaţie în respectivul interval orar, vor sosi la destinaţie cu întârziere.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, România urmează să treacă la ora oficială de vară.

Astfel, ora 3.00 va deveni ora 4.00. Pentru a nu rata întâlniri importante şi în general ca să nu aveţi parte de surprize neplăcute legate tot ceea ce presupune planificare, ar fi bine să vă potriviţi ceasurile în acord cu ora de vară înainte de a vă culca. Şi apropo de somn, durata acestuia se va scurta cu o oră ceea ce s-ar putea să vă creeze neplăceripână când vă veţi acomoda cu noul orar.

Este bine să ţineţi cont şi de faptul că trecerea la ora de vară va modifica şi mersul trenurilor în sensul că, în noaptea în care se realizează modificarea, se vor produce întârzieri.

"În noaptea de 30 spre 31 martie, până la ora 3.00, care devine ora 4.00, trenurile de călători vor pleca din staţiile de formare după ora de iarnă. După această oră, trenurile vor circula conform mersului trenurilor. dar respectând ora oficială de vară. Trenurile de călători aflate în circulaţie între ora 3.01 şi 4.00 (ora de iarnă) vor înregistra întârzieri”, a anunţat S.N. C.F.R. Călători S.A. – Sucursala de Transport Feroviar de Călători Galaţi.
Compania le recomandă gălăţenilor care urmează să călătorească în intervalul menţionat să consulte site-ul www.cfrcalatori.ro.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite