Angajări pe şantierul celui mai mare pod din România. Oferta include masă şi cazare gratuite VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Este nevoie de forţă de muncă pe şantierul podului de la Brăila, sursa: Arhivă
Este nevoie de forţă de muncă pe şantierul podului de la Brăila, sursa: Arhivă

O firmă de construcţii care lucrează la podul suspendat peste Dunăre de la Brăila caută forţă de muncă. Este nevoie de peste 150 de angajaţi. În prezent, se lucrează pe ambele maluri ale obiectivului, care va fi cel mai mare pod din România şi al treilea din Europa.

Potrivit unui anunţ, firma de construcţii are nevoie de 50 de muncitori calificaţi (electricieni, stivuitorişti cu autorizaţie ISCIR, sudori). Oamenii vor fi cazaţi în şantierul Jijila, vor primi trei mese pe zi, iar salariul este negociabil. 

Tot în anunţul  de angajare, se precizează că este nevoie de 100 de muncitori necalificaţi. Şi pentru aceştia se oferă trei mese pe zi şi cazare gratuită. 

„Pentru muncitorii necalificaţi salariul este de 3.000 lei pe lună. Asigurăm cazare, trei mese plus bonus 500 de lei pe lună”, se precizează în anunţul care circulă pe reţelele de socializare. 

Interviul de angajare are loc pe şoseaua Baldovineşti, nr. 20, Brăila. 

Podul suspendat peste Dunăre de la Brăila va fi cel mai 

complex proiect de infrastructură din România din ultimii 30 de ani. 

Podul peste Dunăre va lega regiunile istorice Moldova, Muntenia şi Dobrogea şi va fi cel mai scump pod din România construit vreodată.

 Podul suspendat peste Dunăre va avea o lungime de 1.974 de metri, dintre care 1.120 de metri reprezintă deschiderea centrală, la care se adaugă două deschideri laterale de 489 de metri pe malul dinspre Brăila şi 364 de metri pe malul dinspre Tulcea.

Vă recomandam şi: 

Operaţiune complexă la Podul peste Dunăre. Japonezii vor monta cablurile principale pe o distanţă de 2 kilometri

Orban, la podul peste Dunăre de la Brăila: Eu recunosc intervenţia domnului Tudose, spre deosebire de alţii

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite