VIDEO Patru persoane, rănite într-un teribil accident pe E85. Traficul este blocat iar coloana de maşini se întinde pe câţiva kilometri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc pe E85
Accidentul a avut loc pe E85

Accidentul a avut loc joi dimineaţă, la ieşirea din localitatea vrânceană Popeşti. În zonă traficul este blocat de aproape două ore.

UPDATE: Traficul a fost deblocat pe sensul Focşani către Buzău! Se circula alternativ!

În cursul dimineţii de joi, conducătorul unui  autoturism care circula pe sensul de mers Bucureşti- Focşani, pe fondul neatenţiei în conducere, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune laterală cu un ansamblu de vehicule.

Pentru a evita impcatul, conducătorul ansamblulului de vehicule a pătruns  pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară.

Din impact, a rezultatul rănirea gravă a două persoane din autoutilitară,  precum  şi rănirea uşoară a altor două persoane,  una din ansamblul de vehicule si cealaltă din autoturism.

accideent

"În urma impactului dintre trei autovehicule (un tir, o autoutilitară şi un autoturism) au rezultat patru victime, dintre care două rămase încarcerate. Echipajul de descarcerare a  acţionat pentru extragerea celor două  victime. Paramedicii au acordat primul ajutor calificat uneia dintre victimele extrase, de sex masculin, în vârstă de 26 de ani, care prezenta politraumatisme. Pacientul, aflat în stare conştientă, a fost transportat ulterior cu ambulanţa SMURD la UPU Focşani.  Celorlalte trei victime, li s-a acordat asistenţă de specialitate şi au fost preluate de echipajele  SAJ aflate la faţa locului", anunţă ISU Vrancea.

"Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Poliţiştii rutieri acţionează în acest moment pentru eliberarea părţii carosabile şi reluarea traficului în zonă", potrivit IPJ Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite