Urmărire cu girofarurile în Vrancea. La volanul maşinii se afla o fată de 16 ani. Cum a reacţionat când a fost prinsă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra nu a oprit la semnalul poliţistului
Tânăra nu a oprit la semnalul poliţistului

Maşina aparţinea prietenului ei, în vârstă de 19 ani, care i-a încredinţat maşina pe un drum judeţean din Vrancea.

O adolescentă în vârstă de 16 ani s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Întâmplarea a avut loc duminică seara, pe DJ 204 E, în localitatea Doaga, Vrancea, unde poliţiştii au făcut semn şoferiţei să tragă pe dreapta.

Ea nu s-a conformat semnalelor şi şi-a continuat drumul, dar oamenii legii au pornit în urmărirea ei. 

În momentul când s-a văzut încolţită, fata a oprit maşina şi s-a aruncat pe bancheta din spate a maşinii, lăsându-l la volan pe prietenul ei, în vârstă de 19 ani, care avea permis de conducere. 

Poliţiştii au văzut însă întreaga scenă, astfel că adolescenta va răspunde pentru gestul necugetat.

Tot în Vrancea, dar pe DJ 205 P Balta Raţei, o tânără de 24 de ani a fost prinsă conducând un autotuirism fără permis de conducere.

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că autoturismul i-a fost încredinţat de către un bărbat, de 31 de ani, din municipiul Focşani. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi încredinţarea unui vehicul pentru a fi condus unei persoane care nu posedă permis de conducere", potrivit IPJ Vrancea.

Vă mai recomandăm:

FOTO VIDEO Focuri de armă şi urmărire ca în filme în Focşani, pentru blocarea unui şofer băut, care i-a ignorat pe poliţişti

Urmărire ca în filme pe strada Mare a Unirii între o maşină a poliţiei şi un BMW care nu a oprit la semnalul oamenilor legii

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite