FOTO VIDEO Focuri de armă şi urmărire ca în filme în Focşani, pentru blocarea unui şofer băut, care i-a ignorat pe poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălin Câţu, şoferul unui Audi S6, a fost până la urmă blocat în trafic şi a fost nevoie ca oamenii legii să-i spargă geamul lateral al maşinii să-l scoată din autoturism.

Luni seară, un apel la numărul de urgenţă 112 anunţa că un tânăr de circa 27 de ani a băut şi face scandal într-un bar din Focşani.

Tânărul s-a urcat, apoi, la volanul propriului autoturism iar poliţiştii au încercat să-l oprească în trafic. Acesta nu a vrut să oprească la semnalele poliţiştilor. A urmat o cursă ca-n filme, timp în care fugarul a lovit o maşină a poliţiei şi chiar a pus în pericol viaţa unui poliţist.

Ba, mai mult, unul dintre poliţişti a tras două focuri de avertisment în plan vertical. După 2 km, tânărul s-a oprit cu maşina într-un şanţ şi a blocat uşile.

image

Nici măcar sosirea surorii sale la faţa locului nu l-a înduplecat s-ă coopereze cu oamenii legii.


Până la urmă, poliţiştii au fost nevoiţi să spargă un geam lateral şi să-l scoată pe şofer din maşină.

image

Tânărul prezenta halenă alcoolică şi a refuzat testarea cu alcooltestul şi a fost transportat la spital. Aici, acesta a refuzat şi recoltarea de probe biologice.

"Şoferul a fost condus la unitatea medicală, unde a refuzat alcooltestul şi probele de sânge în vederea alcoolemiei. Pe durata urmăririi au fost trase două focuri de armă. Persoana urmărită, cât şi colegii mei nu au fost vătămaţi", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Bogdan Toader.

Tânărul şi-a petrecut noaptea în sediul poliţiei împreună cu oamenii legii care au încercat să clarifice împrejurările în care s-a petrecut incidentul.


 

image

Mai puteţi citi:

Un şofer beat la volan s-a rătăcit cu maşina într-un sat din Vrancea

Şofer de autobuz, aproape să fie linşat în urma unui accident produs pe E85, la ieşirea din Focşani

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite