Sfârșit cumplit pentru doi pensionari: au ars de vii într-o locuință din județul Vrancea

0
Publicat:

Este anchetă la Focșani după ce două persoane au murit carbonizate într-o locuință din comuna Nănești. Trupurile neînsuflețite ale celor doi, o femeie și un bărbat, au fost descoperite după lichidarea incendiului.

După stingerea incendiului, două persoane au fost descoperite carbonizate FOTO ISU Vrancea
După stingerea incendiului, două persoane au fost descoperite carbonizate FOTO ISU Vrancea

Trei echipaje de stingere din cadrul Punctului de Lucru Vulturu și Detașamentului de Pompieri Focșani au intervenit joi, 16 martie, cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din comuna Nănești. La fața locului au fost solicitate un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea și pompierii voluntari ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Nănești.

Conform militarilor de la ISU, la sosirea forțelor de intervenție ardea generalizat o locuință de circa 120 mp. Din nefericire, în timpul desfășurării acțiunilor pentru lichidarea incendiului au fost identificate 2 victime carbonizate: o femeie de 78 de ani și un bărbat de 68 de ani. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care cele două persoane și-au pierdut viața.

Bărbat mort într-un incendiu pornit de la o țigară aprinsă, într-un sat din Suceava

Trupul carbonizat al bărbatului de 63 de ani din Prelipca, Suceava, a fost scos de pompieri din bucătăria de vară în care acesta stătea, la sfârșitul lunii februarie. Alături de pompieri au intervenit și localnicii.

Un incendiu puternic a izbucnit, pe 26 februarie, în localitatea suceveană Prelipca, unde a ars o bucătărie de vară folosită drept locuință.    

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale și o ambulanță SMURD după ce localnicii au sunat disperați la 112. Oamenii au încercat inițial să stingă ei focul, dar nu au reușit.

După localizarea incendiului, pompierii militari au pătruns în locuință, unde, din nefericire, au identificat trupul carbonizat al proprietarului, un bărbat de 63 de ani. 

Conform ISU Suceava, au ars bunuri materiale din interiorul construcției (cu o suprafață de aproximativ 40 mp) - mobilier, textile si altele.

Pompierii au stabilit că focul a pornit de la o țigară lăsată aprinsă. 

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite