Intervenție în forță a luptătorilor SAS în Capitală. Un bărbat s-a baricadat în casă și i-a întâmpinat cu maceta VIDEO

0
Publicat:

Moment tensionat în Capitală, unde o femeie a chemat miercuri poliția pentru că fiul ei s-a baricadat în locuință și este agresiv. La fața locului au fost solicitați și luptători și negociatori din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale.

La data de 4 octombrie 2023, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 14 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, de mama unui bărbat, cu privire la faptul că, la o adresă din Sectorul 4, acesta refuză să-i deschidă ușa și este agresiv. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiștii. De asemenea, au fost solicitați la fața locului luptători și negociatori din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale”, se arată în comunicatul de presă al Poliției. 

Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală. Foto: Arhivă
Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală. Foto: Arhivă

De asemenea, fiindcă bărbatul era baricadat în interiorul locuinței, autoritățile au fost nevoite să pătrundă în forță. Însă, incidentul nu s-a încheiat aici, bărbatul lovind cu maceta unul dintre scuturile de protecție al luptătorilor SAS, provocând crăparea acestuia. 

„În cadrul intervenției a fost folosit, pentru avertisment, armamentul neletal, cu aer comprimat”, se mai arată în comunicat. 

După ce a fost imobilizat, bărbatul a fost transportat la o unitate medicală, existând suspiciunea că înainte de sosirea oamenilor legii a înghițit mai multe pastile. Bărbatul nu s-a ales cu răni în urma intervenției luptătorilor SAS.

 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite