Un autocar cu 47 de persoane a ieşit în afara părţii carosabile, în județul Vrancea

0
Publicat:

Un autocar cu 47 de persoane a ieşit în afara părţii carosabile, marţi dimineaţa, la Doaga, din cauza viscolului şi vizibilităţii reduse, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Salvatorii de la ISU Vrancea intervin la fața locului FOTO: ISU Vrancea
Salvatorii de la ISU Vrancea intervin la fața locului FOTO: ISU Vrancea

"Poliţiştii rutieri au intervenit în această dimineaţă în apropiere de localitatea Doaga, unde un autocar cu 47 de persoane a părăsit partea carosabilă. Nicio persoană nu a suferit leziuni, toţi pasagerii fiind preluaţi. La acest moment se încearcă tractarea acestuia", a precizat IPJ Vrancea, scrie Agerpres.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, călătorii şi şoferul au fost transportaţi cu un microbuz al ISU la staţia Peco de la Tişiţa, până la repunerea autocarului pe carosabil.

Judeţul Vrancea se află sub cod galben de vreme rea. Din cauza viscolului puternic, a ninsorii şi a vizibilităţii scăzute, pentru siguranţa conducătorilor auto, este închisă temporar circulaţia pe DJ 204 D Focşani - Suraia, DJ 205 H DN2 - Păuneşti, DJ 204 E DN2 - Panciu, DJ 205E DN2 - Ţifeşti şi DJ 204E DN2 - Mărăşeşti.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite