Posibilă incompatibilitate în Vrancea: soția unui candidat la șefia CJ, detașată șefă la AEP local

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soția lui Nicușor Halici, candidat PSD la șefia CJ Vrancea, a fost delegată șefă la Autoritatea Electorala Permanentă Vrancea, potrivit Flux24.

Nicușor Halici
Nicușor Halici FOTO arhiva Adevărul

Sursa citată menționează că, anterior, soția lui Nicușor Halici a activat la București, în cadrul AEP, ca șef de serviciu, fiind ulterior detașată la filiala Vrancea.

Potrivit publicației menționate, detașarea ar fi expirat, însă femeia ar fi în concediu medical de două luni.

Fostul prefect de Vrancea, Nicușor Halici, președintele organizației județene a PSD, a anunțat, la finele lunii martie, că își dă demisia, pentru a putea candida la funcția de președinte al Consiliului Județean.

Mi-am depus demisia din funcția de prefect. Urmează ca Guvernul României într-o anumită perioadă pe care-o consideră necesară să ia act de ea și să devină efectivă. Am văzut și un mare interes public. Nu e nici o problemă. Lucrul acesta oricum îl previzualizasem încă de prin luna ianuarie în cazul că era să fiu angrenat într-o competiție electorală”, a declarat Halici.

Biroul Permanent Național al PSD decisese, cu o săptămână în urmă, să-l susțină pe prefectul Nicușor Halici, președintele organizației județene a social-democraților, la funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea, și pe liderul organizației municipale, Cristi Misăilă, pentru Primăria Focșaniului, potrivit presei locale.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite