Grupul belgian BelRom cere insolvenţa pentru parcul comercial care-i are ca chiriaşi la Focşani pe Bricostore şi Carrefour

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cererea de insolvenţă va fi analizată de Tribunalul Bucureşti, joi, 13 iunie. În insolvenţă se află şi proiectul de mall Focşani Plaza, care a fost scos la vânzare de către lichidatori.

Potrivit Ziarului Financiar, firma BelRom Şapte, care a dezvoltat un  parc comercial la Focşani, , a solicitat intrarea în insolvenţă la Tribunalul Bucureşti într-un dosar ce va fi analizat joi, 13 iunie.

„Aceste proiecte “problemă” ale belgienilor vin după dezvoltarea unor parcuri comerciale la Sibiu, Târgu-Mureş sau Brăila, vândute în perioada 2007-2009 pentru mai bine de 200 de milioane de euro. La momentul vânzării proiectului de la Brăila către NEPI, cei de la BelRom aveau o înţelegere cu sud-africanii pentru cedarea proiectelor de la Bacău şi Focşani, tranzacţie ce nu s-a mai concretizat”, arată jurnaliştii de la Ziarul Financiar. 

În insolvenţă se află şi proiectul de mall Focşani Plaza, care a fost scos la vânzare de către lichidatori.

Firma Omnium Invest, care avea în intenţie o investiţie de peste 35 de milioane de euro la Focşani, a intrat în faliment, astfel că lichidatorul judiciar, RVA Insolvency, a scos la licitaţie mall-ul a cărui construcţie a fost începută pentru suma de 4,2 milioane de euro.

Mai puteţi citi:

Focşani Plaza, scos la licitaţie pentru 4,2 milioane de euro

Proiectul "Focşani Plaza" a murit înainte de a se naşte


 

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite