FOTO VIDEO Cum a fost la parada motocicliştilor. Acţiunea umanitară i-a impresionat pe copiii de la centrele de plasament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Parada motocicletelor a trecut şi prin Panciu
Parada motocicletelor a trecut şi prin Panciu

Motoraliul Anual Naţional Lepşa Magică a ajuns la ediţia a VI-a  şi se desfăşoară în Centrul de Agrement Gălăciuc.


Câteva sute de motociclişti din toată ţara s-au întâlnit în weekend în tabăra Gălăciuc, în Munţii Vrancei, la evenimentul MAN ROMÂNIA LEPŞA MAGICĂ.

Motocicliştii au făcut o bună propagandă pentru pasiunea lor, îmbinând distracţia cu educaţia dar şi cu acţiunile umanitare.

A fost explozie de voie bună, amatorii de adrenalină au făcut test-drive, iar seara concertele rock au întregit manifestarea aflată la ediţia cu numărul 6.

Un moment deosebit l-a reprezentat prestaţia primul solist al trupei AC/DC, Dave Evans, venit special la Gălăciuc pentru eveniment.

Parada motoarelor pe două roţi a fost una impresionantă, admirată deopotrivă de localnicii din zona de munte dar şi de turiştii prezenţi în Lepşa. Un reper important al manifestării motocicliştilor din Munţii Vrancei l-a constituit şi o acţiune umanitară, pentru copiii din centrele de plasament.

Motocicliştii au venit încărcaţi cu daruri la copiii din Modulele Familiale Fortuna şi Speranţa din Panciu, ale DGASPC Vrancea. Motocicliştii le-au adus copiilor articole de îmbrăcăminte, dulciuri, produse de igienă, rechizite şi alte lucruri folositoare.

Copiii au foarte fericiţi de cadourile primite şi le-au mulţumit tuturor celor care s-au gândit la ei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite