Drumuri naționale închise, în județul Vrancea, din cauza condițiilor meteo extreme

0
Publicat:

Două drumuri naţionale din judeţ, DN 23 B şi DN 2L, au fost închise, duminică dimineaţa, din cauza căderilor abundente de zăpadă şi a viscolului şi în mai multe zone au fost instituite filtre rutiere, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Două drumuri naționale din județul Vrancea au fost închise din cauza viscolului - Foto Arhiva
Două drumuri naționale din județul Vrancea au fost închise din cauza viscolului - Foto Arhiva

"Ninsoarea abundentă şi viscolul influenţează negativ desfăşurarea traficului rutier. În judeţul Vrancea au fost instituite filtre rutiere în municipiul Adjud, pe DN 2 - E85, la ieşire din municipiul Focşani, intersecţia DN2 - E85 cu DN 23, în localitatea Năneşti la limita cu judeţul Galaţi. În cadrul acestor filtre, poliţiştii rutieri informează conducătorii auto despre faptul că în judeţele Buzău şi Brăila circulaţia rutieră a fost oprită din cauza ninsorii şi a viscolului. De asemenea, circulaţia pe DN 23B Măicăneşti - Ciorăşti a fost închisă de la ora 09,00, iar începând cu ora 10,35 traficul rutier pe DN 2L, Tişiţa - -Panciu, a fost închis", a precizat IPJ Vrancea.

Circulaţia pe DN2 - E85 la limita judeţului Vrancea către judeţul Buzău a fost redeschisă pentru autovehiculele sub 3.5 ton, conform sursei citate.

Echipajele rutiere se află pe toate celelalte artere pentru a monitoriza circulaţia rutieră şi recomandă pietonilor să circule cu prudenţă, să-şi echipeze autovehiculele pentru circulaţia în condiţii de iarnă, să nu oprească ori să staţioneze pe traseele pe care se deplasează mijloacele de transport public pentru a permite intervenţia mijloacelor de deszăpezire şi desfăşurarea traficului în general, potrivit Agerpres.

Judeţul Vrancea se află sub avertizare de Cod portocaliu până la ora 16,00, cu intensificări puternice ale vântului şi viscol, circulându-se în condiţii de iarnă.  

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite