Ambulanță înzăpezită, la Slobozia Bradului, din cauza condițiilor meteo extreme. Pacientul a decedat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O ambulanță , care fusese solicitată pentru un pacient inconștient, a rămas înzăpezită, în această dimineață, în comuna Slobozia Bradului, din cauza condițiilor meteo extreme. Între timp, pacientul, pentru care fusese chemată salvarea, a decedat. 

O ambulanță a rămas înzăpezită într-o localitate din județul Vrancea - Foto Arhivă
O ambulanță a rămas înzăpezită într-o localitate din județul Vrancea - Foto Arhivă

O salvare de la Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea a rămas înzăpezită, duminică dimineaţa, pe raza comunei Slobozia Bradului, din cauza condiţiilor meteo extreme, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, citat de Agerpres. 

Ambulanța a fost solicitată pentru un pacient inconștient, care între timp a decedat, conform Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea. 

Un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Servicii de Urgenţă de la Slobozia Bradului, acționează pentru a deszăpezi ambulanța. 

Când își va putea continua drumul, după ce va fi deblocată, ambulanța va merge să preia un alt pacient, din aceeași localitate, care a rămas fără oxigen din cauza întreruperii energiei electrice în zonă. 

Un cod portocaliu de vreme rea este valabil în județul Vrancea până la ora 16:00. Meteorologii au anunțat viscol și intensificări puternice ale vântului pentru această zonă. 

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vrancea, aproximativ 14.000 de abonaţi din 38 de localităţi au rămas fără energie electrică, duminică, din cauza condiţiilor meteo extreme. În anumite comune din acest județ este întreruptă și alimentarea cu apă. 

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite