Doi primari vitezomani lăsaţi pietoni de poliţiştii de la rutier. Unul dintre ei este chiar edilul Focşaniului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Misăilă a rămas fără permis FOTO Captură Video
Cristi Misăilă a rămas fără permis FOTO Captură Video

Cristi Misăilă abia îşi recuperase permisul de conducere după ce anul trecut, în luna martie, a fost prins cu 151 de km pe oră în alt judeţ.

Poliţiştii de la Serviciul Rutier Vrancea au au organizat vineri o acţiune cu efective lărgite pentru depistarea şoferilor vitezomani la volan.

Deşi au anunţat încă din timp unde vor acţiona cu camerele radar şi 4TruCam, în plasa lor au căzut chiar doi primari, respectiv edilul Cristi Misăilă, care a fost prins cu o viteză de peste 100 de km pe oră pe E85, în zona Cerdac (unde există restricţie de 50 km/h), dar şi primarul din comuna Andreiaşu, Vasilică Cristian. Acesta din urmă avea deja permisul suspendat după ce a fost prins băut la volan nu cu mult timp în urmă.

Primarul Cristi Misăilă abia îşi recuperase permisul după ce l-a avut suspendat ca urmare a faptului că a fost prins cu 151 de km pe oră, anul trecut, în luna martie, într-un alt judeţ.

Misăilă a contestat iniţiat procesul verbal, dar ulterior a renunţat la acţiunea în instanţă, alegând să îşi ispăşească pedeapsa.

Poliţiştii spun că în urma activităţilor de vineri au fost aplicate 443 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 204.000 de lei . Din totalul amenzilor,204 au vizat depăşirea regimului legal de viteză şi 6 conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. În total fost reţinute 43 de permise de conducere şi retrase 20 de certificate de înmatriculare. Totodată, au fost înregistrate 2 dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier.

Vă mai recomandăm:

FOTO Primarul Focşaniului a mers cu o limuzină de 400.000 de euro la finala "Cupei României". Ce legătură are cu patronul Astrei Giurgiu

Primarul Focşaniului, participant la un chef ilegal, „fără botniţă”. Procurori, judecători, poliţişti, pe lista invitaţilor
 

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite