Doi polițiști din Vrancea au salvat un bărbat care amenința că se aruncă de pe pod

0
Publicat:

Polițiștii Secției 9 Poliție Rurală au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat amenință că se aruncă de pe pilonul unui pod din Broșteni, județul Vrancea.

Podul de pe care voia să se arunce bărbatul FOTO: IPJ Vrancea
Podul de pe care voia să se arunce bărbatul FOTO: IPJ Vrancea

În uma sesizării, echipajul de poliție format din Cristina și Silviu a ajuns imediat la fața locului. Cunoscând bine zona și implicit populația, au intuit unde se afla bărbatul, iar silueta pe care au zărit-o de la distanță le era familiară. Bărbatul s-a aflat de mai multe ori în situații în care a avut nevoie de ajutor.

Cu mult tact, au reușit să relaționeze cu bărbatul care ajunsese la o înălțime considerabilă, 15 m față de albia râului, după ce s-a urcat pe un pilon al podului.

Cei doi polițiști i-au câștigat treptat încrederea iar în câteva minute, l-au convins să facă alegerea cea mai bună. Bărbatul a coborât în siguranță și le-a spus colegilor că are nevoie de ajutor. La fața locului, bărbatul a primit îngrijiri de la echipajul medical, care, ulterior l-a transportat la o unitate medicală pentru efectuarea investigațiilor de specialitate”, potrivit IPJ Vrancea.

Cristina și Silviu au rezolvat cu tact situația de urgență
Cristina și Silviu au rezolvat cu tact situația de urgență

Cristina este șefa Postului de poliție Broșteni și lucrează în zonă de 5 ani.  Silviu este la început de carieră iar pentru el, a fost prima intervenție de acest gen.

image
Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite