Doi bătrâni, de 80 și 85 de ani, scoși din casa care le-a luat foc de doi polițiști aflați în patrulare

0
Publicat:

O tragedie a fost evitată, în noaptea de 17 spre 18 februarie, de polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț, care au pătruns într-o casă cuprinsă de incendiu și au salvat doi bătrâni.

Incendiul a avut loc în comuna Bughea de Sus. FOTO  IPJ Argeș
Incendiul a avut loc în comuna Bughea de Sus. FOTO IPJ Argeș

S-a întâmplat chiar la miezul nopții.

Doi polițiști din cadrul Secției de Poliţie Rurală Valea Mare Pravăț, care se aflau în serviciul de patrulare, în localitatea Bughea de Sus, au observat că, la acoperișul unei case, izbucnise un incendiu. Imediat, au anunțat evenimentul la 112 și au solicitat intervenția echipajelor specializate de pompieri și ambulanță, precum și sprijinul colegilor polițiști”, precizează IPJ Argeș.  

Ușa imobilului era încuiată și în flăcări

Polițiștii au verificat casa și au observat că în interior se aflau două persoane.

Întrucât ușa imobilului era încuiată și în flăcări, au spart geamul unei ferestre și au pătruns în locuința în flăcări, de unde au extras două persoane, o femeie și un bărbat, de 80, respectiv 85 de ani, proprietarii locuinței”, mai precizaeză IPJ Argeș.

Bătrânii au fost asistați de echipajele medicale sosite la fața locului, însă nu a fost necesar transportul acestora la spital.

Ulterior, echipajele de pompieri au lichidat incendiul, care se extinsese și la un imobil învecinat.

Îi felicităm pe colegii noștri, agent șef Pahonțu Eduard, ajutor șef de post la Postul de Poliție Valea Mare Pravăț și agent principal Simion Sorinel, șef de post la Postul de Poliție Bughea de Sus din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț, pentru prezența de spirit de care au dat dovadă”, a mai transmis IPJ Argeș.

Amintim că și în Timișoara, un bătrân de 74 de ani, imobilizat la pat, a fost salvat de pompieri după ce casa în care se afla a luat foc, iar un bătrân în vârstă de 91 de ani din Ialomița a fost salvat ca prin minune de vecini, după ce locuinţa sa a fost cuprinsă de flăcări.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite