Cine este Camelia, tânăra de 32 de ani găsită fără suflare într-o mașină, de soțul ei. Cuplul din Focșani avea patru copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Focșani a fost găsită moartă în mașină, într-o parcare din Focșani, luni, 25 septembrie.

FOTO: Observator.ro„
FOTO: Observator.ro„

Camelia Tuvene avea doar 32 de ani și era mamă a patru copii. Femeia administra un salon de înfrumusețare în Focșani și luni, 25 septembrie, a fost găsită moartă în mașina sa, un Audi staționat de câteva zile în parcarea de la Mausoleul Eroilor din Focșani.

Camelia plecase de acasă cu câteva zile în urmă și îngrijorat soțul ei a sunat la poliție să anunțe dispariția. Tot el a găsit cadavrul femeii, pe bancheta din spate a mașinii.

Mașina era parcată la patru kilometri de casă. Potrivit medicilor, victima a murit cu mult timp înainte de a fi găsită.

„Ştiu că duminică seara a vrut cineva să parcheze lângă Audi acesta şi chiar s-a uitat să vadă dacă este într-adevăr aceeaşi maşină la care se gândeau. Duminică seară maşina era aici. Soţul ei a venit primul aici, la maşină. Era agitat, fugea dintr-o parte în alta, la un moment dat şi-a pus mâinile în cap şi a început să ţipe şi ulterior a venit Poliţia”, a declarat un martor, potrivit observatornews.ro.

Pe corpul femeii nu s-au identificat semne vizibile de violenţă.

„Din primele verificări efectuate rezultă că apelantul, un bărbat din municipiul Focșani a  găsit-o pe soția sa, în vârstă de 32 ani, decedată, pe bancheta din spate a autoturismului personal, parcat pe o stradă din municipiu”, au precizat reprezentanții IPJ Vrancea. Cadavrul, care nu prezenta urme vizibile de violență, a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală Vrancea, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

FocşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite