Asfalt nou pentru Patriarhul Daniel, la Mănăstirea Brazi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Capul Bisericii Ortodoxe Române este aşteptat luni, 22 septembrie, pentru prima dată în judeţul Vrancea, la slujba sfinţirii bisericii ridicate la Mănăstirea Brazi.

Autorităţile locale din Panciu au finalizat lucrările de reabilitare a podului peste Pârâul Hăulita, dar şi a drumului care asigură accesul spre Mănăstirea Brazi.

Lucrările au avut finanţare de la Uniunea Europeană şi au fost executate de firma Sotirex, în spatele căreia se află deputatul PSD Victor Roman.

De asemenea, au fost finalizate şi lucrările de amenajare a parcării interioare din curtea lăcaşului de cult.

image

„Lucrările de reabilitare a căilor de acces către mănăstire, precum şi a celor de amenajare a parcării interioare din curtea lăcaşului de cult au fost finalizate înaintea celui mai mare eveniment religios al comunităţii locale - prăznuirea ocrotitorului duhovnicesc al Mănăstirii Brazi şi al oraşului Panciu, Sfântul Sfinţit Mucenic Teodosie de la Mănăstirea Brazi”, a precizat primarul Iulian Nica.

La evenimentele de la Panciu este aşteptat şi Patriarhul Daniel, care va oficia slujba sfinţirii bisericii ridicate la Mănăstirea Brazi.


 

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite