150 de gospodării din satele vrâncene au fost scoase din nămeţi de militarii Brigăzii 8 LAROM

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În unele zone, zăpada a fost cât casa
În unele zone, zăpada a fost cât casa

Militarii Brigăzii 8 LAROM „Alexandru Ioan Cuza” sprijină permanent autorităţile administraţiei publice locale şi populaţia din zonele afectate de căderile masive de zăpadă, în scopul salvării de vieţi omeneşti.

În perioada 27 – 31 ianuarie, la solicitarea autorităţilor administraţiei publice locale, militarii Brigăzii 8 LAROM au avut patru misiuni de intervenţie în situaţii de urgenţă.

La îndeplinirea acestor misiuni au participat peste o sută de militari cu patru autocamioane, aceştia intervenind în Focşani, Ciorăşti, Măicăneşti şi Năneşti, pentru degajarea căilor de acces  şi deblocarea zonelor de acces în imobile, locuinţe şi anexe gospodăreşti. În timpul desfăşurării acestor misiuni, aproximativ 150 de imobile şi locuinţe au fost degajate de zăpadă.

Până la înlăturarea totală a efectelor căderilor masive de zăpadă, militarii Brigăzii 8 LAROM vor intervini şi în alte situaţii de urgenţă, în zona de responsabilitate, pentru salvarea de vieţi omeneşti.

Mai puteţi citi:

FOTO VIDEO Armata salvează oamenii. Peste 200 de cadre militare au deszăpezit zeci de gospodării din Vrancea

Un bătrân din Vrancea a murit de hipotermie, iar un alt bărbat care a făcut atac cerebral a fost dus la spital cu elicopterul

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite