VIDEO Un șofer a mers pe contrasens mai bine de un kilometru, în Craiova. „Bă, n-are nicio treabă omul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-a întâmplat pe o stradă aglomerată din Craiova. În imaginile devenite virale se vede cum șoferul merge nestingherit pe contrasens în timp ce toți participanții la trafic îl claxonează continuu.

Șoferul a fost filmat de un alt conducător auto în timp ce mergea pe contrasens. „Bă, n-are nicio treabă omul", se aude pe filmare comentariul unei tinere.

Când a văzut că toată lumea îl claxona, omul a urcat pe spațiul verde și și-a continuat drumul. Apoi a traversat cu tupeu porțiunea care delimita benzile de circulație și a revenit pe sensul de mers regulamentar.

Mai mulți internauți au comentat imaginile. Cei mai mulți dintre ei și-au amintit de cazul șoferului de 73 de ani care a circulat zeci de kilometri pe contrasens, pe Autostrada A2. "Ăsta e ca ăla de pe Autostradă. Merge ca nebunu'... "Frate, cum să mergi ca un inconștient? De-aia mor atâția oameni nevinovați... Pericol public", au comentat imaginile mai mulți internauți. 

Imaginile au intrat în posesia polițiștilor din Craiova. Dacă va fi identificat, șoferul riscă să rămână fără permis de conducere, dar se va alege și cu o amendă de aproape 3000 de lei.

Cum se circulă pe contrasens pe Autostrada A2

Un șofer a fost filmat conducând cu 120 km/oră pe contrasens, pe Autostrada Constanța - București. Participantul la trafic care a filmat momentul și l-a postat pe rețelele de socializare a precizat că a sunat și la 112. Filmarea a fost făcută pe data de 1 ianuarie 2023, iar în imaginile devenite virale s-a văzut  cum autoturismul mergea cu viteză mare pe contrasens, iar la un moment dat întâlnește o altă mașină, care circula regulamentar.

„Avea 120 km/oră. Am sunat la 112, am dat detalii de loc, la ce kilometru", a scris Mihai Stan, cel care a filmat întreaga scenă.

Cu puțin timp înainte de acest eveniment, un alt șofer a fost filmat când mergea pe contrasens tot pe A2. Acesta a și accidentat un șofer care circula regulamentar.

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiul Slobozia, județul Ialomița, a condus autoturismul pe autostrada A2, pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un alt autovehicul care circula pe sensul normal de mers, rezultând avarii la ambele autovehicule", a transmis atunci reprezentanții IPJ Călăraşi. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite