Cum a parcat un șofer camionul în fața unui mall din Sectorul 2. Primar: „Amenda maximă pare în continuare prea mică”

0
Publicat:

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, a postat, joi, 9 martie, pe Facebook, imagini cu un camion parcat în fața unui centru comercial din sector. Potrivit unui internaut vehiculul era parcat în fața mall-ului de seara trecută. 

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Edilul care a postat mai multe imagini cu camionul parcat în fața unui centru comercial, spune că șoferul a fost amendat de către autorități.

„Crezi că le-ai văzut pe toate când vine vorba de parcat pe trotuar «5 minute, să iau ceva de la mall». Mall cu parcări pentru maşini şi parcări pentru marfă. Şi apoi vezi situaţia din poza asta, şi te întrebi: cât de mare ar trebui să fie amenda pentru o asemenea nesimţire?”, a scris Radu Mihai pe Facebook.

„L-am văzut aseară, dar am presupus că descarcă cevaPrima oară? Au mai fost de câteva ori tiruri urcate acolo pe trotuar. Probabil au adus marfă sau ceva”, a scris un internaut.

Conform art. 72 din OUG nr. 195/2022 privind circulația pe drumurile publice, ocuparea trotuarelor cu vehicule imobilizate este interzisă. Șoferul riscă o amendă de până la 2.900 de lei și puncte penalizare.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite