VIDEO Sentinţa în cazul lui Silviu Lung. Fostul mare portar al naţionalei este acuzat de ucidere din culpă şi vătămare corporală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silviu Lung a fost implicat în urmă cu doi ani într-un grav accident de circulaţie
Silviu Lung a fost implicat în urmă cu doi ani într-un grav accident de circulaţie

Fostul mare portar al naţionalei şi unul dintre simbolurile echipei de fotbal Universitatea Craiova este acuzat de ucidere din culpă şi vătămare corporală. Silviu Lung a fost implicat în anul 2014 într-un grav accident de circulaţie.

În urma măsurătorilor făcute a reieşit că Silviu Lung circula cu viteză pe ceaţă. A intrat pe contrasens şi a lovit un alt autoturism. În urma impactului un bărbat de 41 de ani a murit pe loc, iar doi fraţi au ajuns la Spitalul Judeţean din Craiova. 

VIDEO

Silviu Lung, fostul portar al Universităţii Craiova, implicat într-un accident de circulaţieFostul mare portar la naţionalei a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală. Magistraţii Judecătoriei Craiova au anunţat pronunţarea pentru data de 22 martie.

Accidentul a avut loc pe data de 8 ianuarie 2014  pe drumul european E 79, ce leagă Craiova de Calafat, în localitatea Radovan.

Silviu Lung are 58 de ani şi a început să evolueze ca portar în anul 1971, la clubul Victoria Carei, după care din 1974 şi până în 1998 a fost portar la Universitatea Craiova, de unde a plecat la Steaua Bucureşti. Pentru o scurtă perioadă, între 1990-1991, Lung a fost la echipa spaniolă CD Logrones, revenind apoi în România, la Electroputere Craiova, şi apoi din nou la Universitatea Craiova. El s-a retras din activitatea de fotbalist în anul 1994.

Silviu Lung a evoluat şi la echipa naţională a României, în 77 de meciuri, făcând parte din lotul României la Euro 1984 şi laCcampionatul Mondial din 1990. Ulterior, el a devenit antrenor. În prezent, Silviu Lung este antrenor la CS Universitatea Craiova.

 

Vom reveni cu amănunte...

Mai citeşte şi 

FOTO VIDEO Silviu Lung, fostul portar al Universităţii Craiova, implicat într-un accident de circulaţie. O persoană a murit

FOTO VIDEO Silviu Lung, fostul portar al Universităţii Craiova, implicat într-un accident de circulaţie. O persoană a murit

   

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite