VIDEO Fostul mare portar al naţionalei, Silviu Lung, trimis în judecată pentru ucidere din culpă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silviu Lung este acuzat de ucidere din culpă
Silviu Lung este acuzat de ucidere din culpă

Silviu Lung a fost implicat pe data de 8 ianuarie 2014 într-un grav accident de circulaţie. Fostul mare portar al naţionalei a intrat pe contrasens, iar din cauza neadaptării vitezei, a lovit frontal un alt autoturism. În urma impactului un bărbat de 41 de ani a murit pe loc, iar doi fraţi au ajuns la spital.

Procurorii le-au cerut judecătorilor să ţină cont că prin activitatea sa, fotbalistul a creat o imagine pozitivă României. Silviu Lungi a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, iar dosarul a fost înregistrat pe rol la Judecătoria Craiova. Primul termen în process a fost stabilit pentru data de 23 iunie.

VIDEO

Silviu Lung, fostul portar al Universităţii Craiova, implicat într-un accident de circulaţie

Soţia bărbatului ucis de Silviu Lung a declarat că a ajuns să trăiască de pe o zi pe alta. Femeia susţine că îşi creşte cei doi copii doar din alocaţie. „Singurul venit este alocaţia copiilor, aproximativ 120 de lei pe lună, adică 42 de lei de fiecare copil. Doi dintre ei sunt la liceu şi trebuie îmbrăcaţi, încălţaţi, au foarte multe nevoi. Eu îl am pe cel mic acasă şi nu am posibilitate să muncesc“, a spus Ramona Niţu.

Cele mai importante repere din cariera lui Silviu Lung

Silviu Lung are 57 de ani şi a început să evolueze ca portar în anul 1971, la clubul Victoria Carei, după care din 1974 şi până în 1998 a fost portar la Universitatea Craiova, de unde a plecat la Steaua Bucureşti. Pentru o scurtă perioadă, între 1990-1991, Lung a fost la echipa spaniolă CD Logrones, revenind apoi în România, la Electroputere Craiova, şi apoi din nou la Universitatea Craiova. El s-a retras din activitatea de fotbalist în anul 1994.

Silviu Lung a evoluat şi la echipa naţională a României, în 77 de meciuri, făcând parte din lotul României la Euro 1984 şi laCcampionatul Mondial din 1990. Ulterior, el a devenit antrenor. În prezent, Silviu Lung este antrenor la CS Universitatea Craiova.

Mai citeşte şi

FOTO VIDEO Soţia bărbatului ucis de Silviu Lung îşi creşte copiii cu 120 de lei pe lună

Cariera lui Silviu Lung, între Craiova Maxima şi naţionala României. Portretul celui mai bun portar pe care l-a dat Bănia fotbalului românesc
 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite