Tânără agresată sexual într-un microbuz, în apropiere de Craiova. „Când e cuvântul tău împotriva cuvântului lui, ce poți face?"

0
0
Publicat:

Șoferul a tras pe dreapta și a încercat să violeze o tânără care rămăsese singură în microbuz și aștepta să fie dusă la destinație. Fata a reușit cu greu să scape din mâinile bărbatului.

FOTO / Adevărul
FOTO / Adevărul

Totul s-a întâmplat pe data de 3 ianuarie 2023. Șoferul, un bărbat în vârstă de 32 de ani din Craiova, efectua o cursă între Craiova și Melinești. La un moment dat, în comuna Șimnicu de Sus, șoferul a observat că în microbuz mai rămăsese un singur pasager, o tânără de 25 de ani.

A tras pe dreapta și a început să-i facă avansuri și s-a năpustit asupra ei încercând să o violeze. Fata a reușit cu greu să scape din mâinile șoferului. Imediat a mers la poliție și a reclamat cele întâmplate. 

Sincer, nu am avut prea multe speranțe că individul va fi tras la răspundere pentru ceea ce a făcut. Când cuvântul tău e împotriva cuvântului lui, ce poți face? E foarte greu să demonstrezi că ceea ce spui e adevărat. Sunt atâtea cazuri în care violatorii au scăpat basma curată pentru că nu au existat dovezi împotriva lor. Din fericire, în acest caz, polițiștii au reușit să strângă probe și să-l dovedească. Mulțumim lui Dumnezeu că fata noastră a scăpat cu bine", a declarat o rudă a tinerei.

Iată ce au stabilit polițiștii că s-a întâmplat în ziua de 3 ianuarie:  „În ziua de 3 ianuarie a.c., în jurul orei 12.15, în timp ce se afla în comuna Şimnicu de Sus, într-un autovehicul, prin exercitarea de acte de constrângere (atât de natură fizică, cât și morală), șoferul ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale cu o tânără de 25 de ani, aceasta opunându-se. Bărbatul a fost condus la audieri, iar în urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de viol, fiind introdus în centrul de Reținere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. În cursul zilei de 30 ianuarie, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române", se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite